zweethut en andere ceremonies
agenda
contact
wie is wie
nieuwtjes
healingen en thai massage
trainingen en reizen
fotogallerij
testimonials
linken
sitemap

 

 

 

 

 

 
zilverlicht
white wolf

Sjamanistische Healingen
Healing is het scheppen van diep balans. Op een mens zou dat betekenen dat er balans ontstaat in het lichaam, in gedachten en in voelen en tussen deze vlakken die diep met elkaar verweven zijn. Maar het is nog meer dan dat; het is het wakker maken van je spirit, zodat het weer door jou heen de wereld in kan schijnen.

lees meer....


thaise massage

Thaise Massage
Thaise massage is een oude massagevorm die onderdeel uitmaakt van de Thaise geneeskunst. Het is een helende massage die behalve verrukkelijk ook best pittig kan zijn. Het bestaat uit het openen van de energiebanen (Sen) en het vrijmaken van het lichaam door verschillende posities en stretchings.

lees meer....


healing

Huisreiniging
Zoals je balans kan brengen in een mens, zo kan je ook een plek of een huis in balans brengen. Je hoor in overeenstemming en in harmonie te leven met je leefomgeving. Je hoort elkaar te versterken en niet uit te putten.
Een huisreiniging brengt balans in je leefomgeving en brengt de spirits in lijn met je purpose.

lees meer....


healerscirkel

Healerscirkel
De healerscirkel is een initiatief om healers bij elkaar te brengen en de kunst van healing op een hoog plan te brengen om vervolgens gezamelijk in te gaan zetten op universeel niveau.

lees meer....