zweethut en andere ceremonies
agenda
contact
wie is wie
nieuwtjes
healingen en thai massage
trainingen en reizen
fotogallerij
testimonials
linken
sitemap

 

 

 

 

 

 
zilverlicht
white wolf

Sjamanistische Healingen

Healing is het scheppen van balans in je leven tussen verschillende aspecten die in jou bestaan. Het is het creëren van een diepe harmonie in jezelf en dat werkt door in je gedachten, gevoelens, handelingen en in je naaste omgeving. Het zet je hele manier van leven en hoe je tegen de wereld aankijkt in een ander, verhelderend perspectief. Het perspectief van je spirit.

De meeste mensen zijn in constante strijd met zichzelf. Verschillende verlangens en impulsen werken elkaar tegen en creëren wrijving, stress en disbalans. Deze strijd gebeurt veelal onbewust en is vaak verbonden met pijnen uit het verleden en aangenomen gedachtestructuren en beschermingen van vroeger uit. Deze strijdt hoe onbewust ook, wordt gespiegeld in je dagelijkse leven en manifesteert zich op sociaal, maatschappelijk, emotioneel, geestelijk en lichamelijk gebied.

Om tot healing te komen, of het nou om geestelijke, emotionele of lichamelijke klachten gaat,  is het noodzakelijk om te kijken waar de verstoring of blokkade vandaan komt. Het is dus niet de bedoeling om enkel symptomen te bestrijden, maar juist om echt af te dalen naar de oorzaak van het probleem en van daaruit  nieuwe harmonie te creëren. Van daaruit wordt er besloten wat een beste werkwijze zal zijn en daarbij is er hulp van gidsen en voorouders.

Wanneer ik heal ga ik terug naar de kern vanwaar de ziekte zich in de persoon vasthecht en kijk waarom het zich daar kan vasthechten. Hoe ik tot genezing kom zal voor iedere persoon en ziekte anders zijn. Voor de een zal ik de ongeschonden levenkracht verborgen achter de pijn wakker maken waarna de pijn los glijdt van het lichaam. Voor de ander zal ik eerst extractiemethoden doen, koorden door moeten snijden voordat de ziekte of pijnen uit het lichaam getrokken kunnen worden.

Dit is wat voor iedereen die verdieping zoekt en zichzelf echt wil leren kennen. Het is voor mensen met somatische en psychosomatische klachten die tot de kern willen komen van hun genezing. Ik behandel mensen met auto-immuunziekten, astma, hernia en vele andere uiteenlopende ziektebeelden. Het kan een sleutel zijn voor mensen die radeloos zijn en tegen dingen aanlopen zonder het idee te hebben vooruit te komen. Maar het is ook voor mensen die gewoon een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zich spiritueel willen openen of willen leren hoe ze hun gave kunnen gebruiken en controleren.

Ik werk erg accuraat en ben van mening dat ik een waardevolle aanvulling kan zijn voor vele uiteenlopende klachten. Ik kan u echter nooit een genezing garanderen en zal u ook nooit vragen reguliere behandelingen te staken.

 

Koen Wolf Drum
Email: info@zilverlicht.nl

Heemstede & Renkum

wolf drum

 

 

Nisa Star Nations
Email: info@zweethut.nl

Heemstede

Star Nations