zweethut en andere ceremonies
agenda
contact
wie is wie
nieuwtjes
healingen en thai massage
trainingen en reizen
fotogallerij
testimonials
linken
sitemap

 

 

 

 

 

 
zilverlicht
zweethut

Zweethut Ceremonie
De zweethut is een van onze meest geliefde ceremonies. Ze is teacher, vriend, spiegel, volheid, kleur, leven, dood, schoonheid en rechtop. Ze is vertegenwoordiger van de Spirit en het leven op aarde en schept een ruimte om antwoorden te vinden op al je gebeden.

lees meer....


ceremonies

Ceremonies en Initiaties
Ceremonie speelt een belangrijke rol binnen het sjamanisme. Het creƫert een heilige ruimte, waarin processen transparanter en duidelijker worden en zichzelf in hun werkelijke vorm kunnen tonen. In ceremonie kan je voorbij tijd en vorm reizen en de weerstandloosheid en oneindigheid van je spirit ervaren.

lees meer....


huwelijkceremonies

Huwelijksceremonies
Je kan huwelijksceremonies voltrekken op een spirituele manier. Het is het erkennen van elkanders schoonheid, het zien van elkaars begaafdheden en het elkaar ontmoeten vanuit een eeuwige staat. Het is een wonderschone manier om de velden van twee mensen vanuit twee familielijnen samen te brengen en harmonieus in kracht aan elkaar te koppelen. Het is het samen gaan staan op het altaar van het leven in alle volledigheid en schoonheid die we vertegenwoordigen.

lees meer....